Μετάβαση από την παλιά τροφή σε Naturea

μετάβαση τροφής pic24798Κάθε τροφή διαφέρει σε σύνθεση και αναλογίες θρεπτικών συστατικών, επομένως ο οργανισμός του σκύλου ή της γάτας σας χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες ώστε η μετάβαση στη νέα τροφή να γίνει ομαλά, χωρίς στομαχικές διαταραχές για το ζωάκι σας.

Οι οδηγίες μας προϋποθέτουν ότι έχετε ακόμα διαθέσιμη ποσότητα της παλιάς τροφής του. Αν όχι, ακολουθήστε τις λύσεις 1 και 2 που αναγράφονται στο τέλος της σελίδας.

Ημέρα 1 έως 3

Ανακατέψτε 80% παλιάς τροφής με 20% Naturea.

Ημέρα 4 έως 7

Ανακατέψτε 50% παλιάς τροφής με 50% Naturea.

Ημέρα 8 έως 10

Ανακατέψτε 20% παλιάς τροφής με 80% Naturea.

Αν τα κόπρανα του ζώου είναι σφιχτά και σχηματισμένα και η συμπεριφορά του φυσιολογική τότε σημαίνει ότι η μετάβαση πέτυχε. Αν παρατηρήσετε στο ζωάκι σας εμετό ή διάρροια που δεν οφείλεται σε κάποιον άλλο λόγο, τότε επεκτείνετε τη διάρκεια της μετάβασης από 10 σε 15 ημέρες.

Να συμβουλεύστε πάντα τον πίνακα δοσολογίας που βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας. Βεβαιωθείτε ότι τα γραμμάρια που τρώει το ζωάκι σας είναι μέσα στα πλαίσια που προτείνει ο πίνακας. Αν το ζωάκι σας παρουσιάζει στομαχικές διαταραχές ακολουθήστε τις παρακάτω λύσεις μέχρι να επανέλθει ο οργανισμός.

  1. Προσθέστε νερό στις κροκέτες και αφήστε περίπου 5min πριν το γεύμα ώστε να μουλιάσουν καλά και να μαλακώσουν.
  2. Αυξήστε τα ημερήσια γεύματα του ζώου σε 3 ή και 4 εφόσον μπορείτε. Αν πχ τρώει 100g την ημέρα, τα χορηγούμε σε 3 γεύματα των 35g.
Αποδοχή cookies και συναίνεση των όρων χρήσης της σελίδας.