Ότι θα χρειαστείτε για τα κατοικίδια σας

κατοικίδια παρέαΤο Pet Shop Παράδεισος είναι κοντά σας από το 1964. Το πρώτο κατάστημα που ιδρύθηκε για κατοικίδια στη Βόρειο Ελλάδα. Εδώ και 57 χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες, κατοικίδια αλλά και μια πληθώρα προϊόντων σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές που αξίζει να ανακαλύψετε.

Βρισκόμαστε σε κεντρικό σημείο στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε πτηνά συντροφιάς όπως καναρίνια, παπαγάλους, παραδείσια, γκούλντιανς, μικρά ζωάκια όπως κουνελάκια, ινδικά χοιρίδια, σκιουράκια, χάμστερ, τσιντσιλά, ιγκουάνα, χαμελαίοντες, σαύρες, σκόρπιους, ταραντούλες αλλά και ψάρια γλυκού και θαλασσινού νερού. Διαθέτουμε 35 ενυδρεία με ζωντανά ψάρια και φυτά, συνολικού όγκου πάνω από 2000 λίτρα. Επίσης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε εξειδικευμένες τροφές, λιχουδιές, παιχνίδια και αξεσουάρ για σκυλάκια, γατάκια και για μικρά ζωάκια.

Επισκεφτείτε μας το φυσικό μας κατάστημα στην Τριανταφυλλίδου 1 ή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και επωφεληθείτε από τις ασύληπτες τιμές και τις μοναδικές μας προσφορές με περισσότερα απο 6000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση οποιασδήποτε δυσκολίας με το κατοικίδιό σας και θα σας συμβουλέψει για τη σωστή διατροφή και φροντίδα του.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την αγάπη που μας δίνετε όλα αυτά τα χρόνια.